Top 10 games op Facebook

Op Facebook kan je gigantisch véél leuke applicaties downloaden en spelen. Maar wat zijn nu de leukste en welke worden het meest gedownload? Lees onze eigen top 10!

top 10 games op Facebook

Top 10 spelletjes op Facebook

1) Top Eleven Be a Football Manager

Football Manager op Facebook spelen

Word jij de beste voetbalmanager ter wereld? Je skills als manager kan je hier in de virtuele wereld testen. Speel tegen vrienden of andere ploegen in verschillende competities ter wereld.

2) Candy Crush Saga

Candy Crush Saga op Facebook spelen

Mix de verschillende soorten snoepjes tot perfecte combinaties in dit verslavende spel. Je kan perfect zien hoever je vrienden zitten of hoeveel score ze behaalt hebben in een bepaalde level. Candy Crush Saga wordt alleszins niet saai want ze komen altijd opnieuw origineel uit de hoek!

3) Dragon City

Dragon City op Facebook spelen

Ooit al eens een draak gekweekt? In Dragon City kan je het! Kweek je eigen draken in een magische omgeving en laat ze dan vechten tegen je vrienden en wie weet is jouw draak wel de beste!

4) Texas HoldEm Poker

Texas HoldEm Poker op Facebook spelen

Texas Holdem Poker is hét grootste pokerspel ter wereld, meer dan 10 miljoen speelden het spel al voor je. In dit spel kan je virtueel pokeren tegen andere mensen ter wereld. Kan jij ze overbluffen?

5) 8 Ball Pool

8 Ball Pool op Facebook spelen

Ben je al een fervente 'pooler' op café? Dan is dit spel zeker iets voor jou. In 8 Ball Pool kan je online spelen tegen je vrienden of zelfs tegen onbekenden. Toon je skills en verdedig je eer in verschillende competities!

6) Angry Birds Friends

Angry Bird Friends op Facebook spelen

Iedereen kent natuurlijk Angry Birds, in deze versie speel je tegen je vrienden en zijn er extra speciale levels. Doe de beste worp en probeer hun scores te verbeteren!

7) Farm Heroes Saga

Farm Heroes Saga op Facebook spelen

Meer dan 100 levels kan je in dit spel spelen, maak de beste combinaties en verbeter de scores van je vrienden!

8) Farmville 2

Farmville 2 op Facebook spelen

Virtueel een boerderij runnen?? Ja het kan in Farmville. Maak je eigen gewassen en breng je boerderij tot leven in de prachtige 3D-wereld.

9) Tetris Battle

Tetris Battle op Facebook spelen

Tetris een eeuwenoud spel, maar deze versie is in een nieuw jasje gestoken met extra power-ups. Neem deel aan de grootste tetriscompetitie en word de tetrismaster van je vrienden, of van de wereld!

10) Pet Rescue Saga

Pet rescue saga op Facebook spelen

Een gezellige puzzelgame die je zeker niet onberoerd zal laten, het is een heel eenvoudige game en zorgt voor gegarandeerd uren spelplezier!

Nog meer leuks