Hoeveel tijd spendeer je gemiddeld op Facebook?

Op 4 februari 2014 bestaat Facebook of thefacebook.com precies 10 jaar, tijd om eens te kijken hoelang jij al op Facebook zit! Of hoeveel tijd jij al verspilt hebt?

tijd spenderen op facebook fbtime

Sinds de opstart van Facebook zijn er tot nu toe al meer dan 1.1 miljard gebruikers. Onderstaande applicatie berekent aan de hand van enkele vragen je tijd op Facebook.

Lees meer

Grappige foto's op Snapchat

Snapchat, een nieuw sociaal netwerk, zorgt dankzij zijn uniek concept voor vele grappige foto's. Dagelijks worden miljoenen foto's verstuurd onder vrienden. Doordat ze slechts enkele seconden zichtbaar zijn, worden er soms de grappigste snaps naar elkaar gestuurd.

logo Snapchat

Ook de verfborstel op Snapchat is zeer in trek, gelukkig namen enkele vrienden een printscreen, geniet mee!

Lees meer

Verborgen filters in Snapchat

Wist jij dat er enkele verborgen filters zijn in Snapchat die je kan toepassen op je foto's? Op deze manier kan je nog leukere snaps sturen naar je vrienden.

negatieve filter op Snapchat

Wij leggen je graag hieronder uit hoe je een filter kan toepassen op je foto's.

Lees meer

Maak je eigen filmpjes met Instagramfoto's

Met de applicatie Flipagram op je smartphone of tablet kan je zeer eenvoudig filmpjes maken van je zelfgetrokken foto's of ook je Instagramfoto's.

eigen filmpjes maken met Flipagram

Lees meer

Extra filters voor foto's op Instagram

Volledige vrijheid? Extra filters, kies zelf de intensiteit van het contrast of de helderheid van de foto's en ze dan daarna op Instagram plaatsen? DAT KAN!

extra filters op Instagram met snapseed

Lees meer