Maak je eigen strips op Facebook met de app Bitstrips

De applicatie Bitstrips is de hype op sociale media, met in het bijzonder Facebook. Via deze app kan je in stripvorm vertellen aan de rest van de wereld wat je aan het doen bent. Lees onze eigen ervaring met deze apps, met extra hints & tricks.

Bitstrips creëer je eigen strip Maak een strip op Bitstrips

Applicatie installeren

Bitstrips kan je downloaden in de Android Market of iPhone App Store. Er is ook een desktopversie beschikbaar voor mensen zonder smarthpone.

Maak een avatar op Bitstrips

Kies je avatar

Na het installeren moet je je eigen avatar aanmaken, geen zorgen als je niet direct de perfecte avatar hebt gemaakt. Later kan je deze nog wijzigen.

Wat kan je nog doen?

Verder stelt de applicatie simpelweg enkele standaard grappige strips voor met je naam erin verwerkt.

Je kan ook kiezen om je eigen strip samen te stellen, je kan hierbij kiezen tussen een strip met een status, een strip met vrienden of een wenskaart. Probeer het allemaal eens uit en kijk wat je vrienden ervan vinden! Klik op de strip die het past bij 'je moment' past, daarna kan je de tekst eventueel nog veranderen naar bijvoorbeeld een Nederlandse zin.

Verbind je je Facebookaccount met de applicatie, dan kan je in een handige feed zien wat je vrienden allemaal gepost hebben.

Conclusie

Een zeer leuke applicatie waarmee je originele dingen kan doen, maar vergeet nooit dat overdrijven en heel véél posten op Facebook voor minder likes of reacties zorgt. Gebruik het dus enkel voor belangrijke momenten :-).

Nog meer leuks