Hoe gratis plakband krijgen in HayDay

Plakband is een schaars element in het spelletjes HayDay. Maar hoe kan je nu snel en eenvoudig zoeken naar plakband? We helpen je graag op weg met onze tips.

schuur is vol hayday

In HayDay heb je onder andere plakband nodig als bouwmateriaal om je schuur of opslagruimte te vergroten.

Iedereen haat waarschijnlijk deze melding, maar het verschijnt helaas vaak dat je schuur vol is op HayDay. Om meer ruimte te creƫren heb je onder andere plakband nodig. Maar hoe kan je snel aan plakband raken?

hayday schuurruimte uitbreiden plakband

Bezoek je vrienden en open de schatkist

hayday schatkist bij vrienden

Als je HayDay verbindt met Facebook kan je de boerderij van je vrienden bezoeken. Soms ligt er in hun land een schatkist, als je deze open krijg je meestal een bouwmateriaal.

Dus zeker af en toe de boerderij van je vrienden bezoeken!

Schuim de brievenbus af

hayday brievenbus

Via de brievenbus kan je een beperkt aantal advertenties bekijken van andere boeren op HayDay. Natuurlijk staat het bouwmateriaal dat je zoekt hier helaas niet tussen. Maar een trucje om bv plakband te vinden, is om de advertentie toch te openen en te kijken wat de persoon nog in aanbieding heeft. Zo kan je op een zeldzaam item stuiten. Belangrijk wees er snel bij!

Plant en oogst tarwe

Bij het oogsten krijg je vaak een bouwmateriaal, ben je dus op zoek? Plant dan tarwe! Waarom tarwe? Omdat dit het snelst groeit en je dit dus het zeer vlot kan oogsten.

tarwe oogsten hayday

Nog meer leuks