Speciale combinaties in Candy Crush Saga

Om gemakkelijker een level uit te spelen in het spel Candy Crush Saga op Facebook kan je gebruik van speciale combinaties.

In deze tutorial willen we je kort en bondig de verschillende mogelijkheden uitleggen zodat je snel kan beginnen spelen in de game Candy Crush Saga, en snel en gemakkelijk nieuwe levels kan vrijspelen.

candy crush saga combinaties

Maak speciale snoepjes in Candy Crush

gestreept snoepje candy crush sagaDit snoepje krijg je wanneer je 4 snoepjes van hetzelfde kleur op één lijn plaatst. Wanneer je dit snoepje gebruikt zal het een volgende lijn van de kaart vegen!
koekje candy crush sagaDit koekje krijg je wanneer 2 rijen van drie in hetzelfde kleur bij elkaar krijgt. Combineer je dit met andere snoepjes van hetzelfde kleur dan onstaat er een plaatselijke ontploffing!
gespikkeld snoepje candy crush sagaDit speciale snoepje onstaat in Candy Crush Saga wanneer je 5 snoepjes van hetzelfde kleur op één lijn plaatst. Dit snoepje kan je met alles combineren en zal andere snoepjes van hetzefde kleur kapot maken.

Speciale combinaties op Facebook

gestreept snoepje met gespikkeld candy crush saga

Als je deze 2 speciale snoepjes met elkaar combineert, zullen alle snoepjes met het kleur van het snoepje met de witte streepjes veranderen in dit speciale snoepje. In dit geval zullen alle groene snoepjes verander in dit speciale snoepje, deze zullen dan op hun beurt horizontale en verticale lijnen wegvegen.

Dit is de beste combinatie die je kan maken in het spel

koekje met gestreepd snoepje candy crush saga

Mix je deze 2 specials in Candy Crush Saga op Facebook dan zal je een zeer grote snoep krijgen, die 3 rijen verticaal en 3 horizontaal verwijdert.

Dit is één van de betere combinaties die je kan maken en veel effect heeft.

2 koekjes candy crush saga

Mix deze 2 koekjes en je krijgt en zeer grote bom van 9 vakjes.

koekje met gespikkeld snoepje candy crush saga

Combineer dit koekje, ook gekend als de bom, met een gespikkeld snoepje dan zal er eerst een willekeurige aanval gebeuren met daarop volgend een ontploffing van een bom.

Nog meer leuks